ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση ανασύνταξη από Μπόλονι και Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι
Ο Πιέρ Ντρεοσί μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι EUROKINISSI SPORTS

Οι συζητήσεις των Ντρεοσί και Μπόλονι στην προπόνηση της Δευτέρας (8/3) με τους παίκτες χωρισμένους ανά πεντάδες, η διάθεση απ’ όλους να πέσουν οι τόνοι και το "μήνυμα" τους Αλαφούζου προς general manager και προπονητή, πως θα πρέπει να βγάλουν πλέον οι ίδιοι να βγάλουν το... φίδι απ’ την τρύπα.

Παρουσία του Λάζλο Μπόλονι πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (8/3) στο "Γ. Καλαφάτης", με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον Πιέρ Ντρεοσί να ξεκινούν μία προσπάθεια "αποφόρτισης" της όλης κατάστασης με διαδοχικά τετ-α-τετ με όλους τους παίκτες.

Μετά τη "στήριξη" που εισέπραξε από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο 68χρονος τεχνικός προσπάθησε να "μαλακώσει" το κλίμα στα αποδυτήρια και να προσεγγίσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μειώνοντας το... χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και στους περισσότερους εξ αυτών.

Στην όλη διαδικασία μάλιστα "μπήκε" πλέον και ο Ντρεοσί, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε πολύ "ενεργή" παρουσία στα "πράσινα" αποδυτήρια, όμως κατανόησε κι ο ίδιος πλέον πως θα πρέπει να δώσει ένα στίγμα και να συμμετάσχει στην προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης.

Πόσω μάλλον δε, απ’ τη στιγμή που ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε εξαρχής κάθε αντίθετος στο ενδεχόμενο απόλυσης του Μπόλονι στις συζητήσεις που έγιναν την Κυριακή (7/3) στη σύσκεψη κορυφής με τον Αλαφούζο.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Αλαφούζος δεν πήγε εντέλει στο "Γ. Καλαφάτης" παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, αλλά και η επιλογή του να μην πάρει (για την ώρα) "σκληρές" αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές, όσον αφορά την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο, αλλά και τις σχέσεις τους με τον προπονητή, ήταν και ένα "μήνυμα" (και) προς τους Ντρεοσί-Μπόλονι, πως θα πρέπει πλέον και οι ίδιοι να βγάλουν το... φίδι απ’ την τρύπα.

Και να βρουν τους τρόπους για να διαχειριστούν τη συγκεκριμένη δύσκολη κατάσταση και περίοδο, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του κυριακάτικου (14/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αλλά και για τα playoffs που θα ακολουθήσουν.

Ο general manager και ο προπονητής του Παναθηναϊκού χώρισαν τους παίκτες σε γκρουπ των πέντε και συζήτησαν για πολύ ώρα μαζί τους, όλα τα προβλήματα που υπάρχουν εντός των αποδυτηρίων της ομάδας εδώ και μήνες, τις σχέσεις τους και τις συμπεριφορές τους, προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Σε πρώτη φάση φαίνεται να επανήλθε -έστω και μία υποτυπώδης- ηρεμία στο Κορωπί. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια, αλλά και να βρεθούν οι κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές που είχαν χαθεί εδώ και περίπου 2-2,5 μήνες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ