ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρει το τριφύλλι ο Λέβαν Σενγκέλια

Ο Λεβάν Σενγκέλια με τη φανέλα της Κόνιασπορ
Ο Λεβάν Σενγκέλια με τη φανέλα της Κόνιασπορ ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο 26χρονος διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ, Λέβαν Σενγκέλια, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ένας από τους εξτρέμ που τσεκάρει εδώ και αρκετές μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάρλια ο Παναθηναϊκός πλέον ρίχνει το μεταγραφικό του βάρος στην ενίσχυση στα εξτρέμ. Εκεί όπου ουσιαστικά υπάρχουν δύο λίστες καθώς το τριφύλλι μπορεί να πάει μόνο για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή αλλά μπορεί να κινηθεί ακόμα και για δύο εξτρέμ.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως ένας εξ αυτών που είναι στην λίστα και που έχει τσεκάρει εδώ και αρκετές μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο 26χρονος (σ.σ. 17 Οκτωβρίου 1995) Γεωργιανός, Λέβαν Σενγκέλια, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Τουρκία με τη φανέλα της Κόνιασπορ αλλά πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Σενγκέλια ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος μπορεί να παίξει τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης χρησιμοποιώντας ανάποδο πόδι για να επιτεθεί. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του την Γεωργία και το 2019 άφησε τη Ντιναμό Τιφλίδας για να πάρει μεταγραφή στην Κόνιασπορ όπου αγωνίστηκε δύο σεζόν.

Στην Τουρκία αυτά τα δύο χρόνια είχε γεμάτες σεζόν καθώς έπαιξε σε 59 ματς συνολικά έχοντας επτά τέρματα και οκτώ ασίστ. Βέβαια το συμβόλαιο του έληξε στις 30 Ιουνίου και δεν ανανεώθηκε.

Με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο Σενγκέλια προτάθηκε στους πράσινους και επειδή συγκεντρώνει κάποια από τα χαρακτηριστικά που κοιτούν στο τριφύλλι η περίπτωση του έφτασε μέχρι τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος τον εξετάζει εδώ και κάποιες μέρες προσπαθώντας να συλλέξει το δυνατόν περισσότερα στοιχεία πριν πάρει την τελική του απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ