ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Κολοβός, κλείνει στη Σέριφ

Ο Δημήτρης Κολοβός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Κολοβός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Στη Σέριφ Τιρασπόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, καθώς έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ταξιδεύει ήδη για τη Μολδαβία, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Σέριφ Τιρασπόλ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας μια μικρή αποζημίωση και αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για Μολδαβία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα... παλιά ομάδα του.

Για τον Κολοβό υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία και Ισραήλ, αλλά επέλεξε να ενταχθεί σε μια ομάδα που παίζει στα προκριματικά του Champions League και κατ' επέκταση στην Ευρώπη, ενώ το περιβάλλον του είναι οικείο, λόγω της περυσινής του θητείας εκεί ως δανεικός από το "τριφύλλι".

Την περσινή σεζόν ο Κολοβός κατέγραψε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Σέριφ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 12 γκολ και 9 ασίστ. Στη μόνιμη πρωταθλήτρια Μολδαβίας αγωνίζεται και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ