ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός απογευματινής προπόνησης ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων

Ο Αργύρης Καμπετσής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Super League κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Αργύρης Καμπετσής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Super League κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI

O Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση την Τετάρτη (18/8), με τον Αργύρη Καμπετσή να απουσιάζει από την απογευματινή λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο του ποδιού του. Ακολούθησε ατομικό ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η έναρξη της Super League Interwetten δεν θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και αυτό επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να φορτσάρει για να παρουσιαστεί ακόμα πιο συμπαγής και ομοιογενής στην εκκίνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη, με το πρόγραμμα της ημέρας που έχει καταρτίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι παίκτες έκαναν ανοίγματα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, κορόιδο και τακτική στο μισό γήπεδο πριν ολοκληρώσουν με παιχνίδι.

Δεν υπήρχε ωστόσο απαρτία στην απογευματινή προπόνηση αφού σημειώθηκε ένα απρόοπτο, με τον Καμπετσή να απουσιάζει από αυτήν λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο του ποδιού.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν και δύο δεδομένες απουσίες, με τον Σένκεφελεντ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Αγιούμπ να συνεχίζει τη θεραπεία του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ