ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός για μία εβδομάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Αντονίτο

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Ο μπακ του Παναθηναϊκού, Αντονίτο διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα.

Και καλές, αλλά κι αρνητικές "ειδήσεις" είχε η σημερινή (Πέμπτη 1/10), πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Η καλή είδηση ήταν η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις κι έμεινε προληπτικά εκτός, μόνο από το "διπλό" στο μισό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Αντονίτο έκανε ένα πρώτο κύκλο εξετάσεων, κατά τις οποίες διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα. Με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνει επίσημα πως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ως εκ τούτου, ο Ισπανός δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο (4/10) παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Νοκ-άουτ από τον αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους" έχει τεθεί και ο Αγιούμπ. Η μαγνητική τομογραφία που έκανε στο "Υγεία", έδειξε πως γλίτωσε τη θλάση κι έχει υποστεί διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων έως τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Ο δε Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό, ενώ ο Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής (Τετάρτη 30/9) προπόνησης και έκανε θεραπεία σήμερα. Όσο για τον Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα και διπλό τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ