ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Καμπετσής

Ο Αργύρης Καμπετσής στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Ο Αργύρης Καμπετσής στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Συλαϊδόπουλος δεν πήρε στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Αργύρη Καμπετσή, επειδή αρνήθηκε να μπει... καθυστερημένη αλλαγή στο δίτερμα

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είχε πάρα πολλά προβλήματα για να διαχειριστεί και να βγάλει μετά την προπόνηση του Σαββάτου (15/5) την αποστολή του αυριανού (Κυριακή, 16/05, 19:30) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τη 10η αγωνιστική των playoffs.

Μέσα σ’ όλα, ο Δωδεκανήσιος τεχνικός επέλεξε να μην συμπεριλάβει στο γκρουπ για το ματς με τους "ερυθρόλευκους" (και) τον Αργύρη Καμπετσή και ο λόγος δεν ήταν ιατρικός, αλλά... πειθαρχικός.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, ο Συλαϊδόπουλος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ για να παίξουν δίτερμα και να δοκιμάσει κάποια πράγματα, αφήνοντας εκτός αρχικά τον Καμπετσή, τον οποίο ενημέρωσε πως θα μπει αργότερα.

Προς το τέλος του οικογενειακού διπλού κάλεσε τον 22χρονο να μπει στο παιχνίδι, όμως ο Καμπετσής απάντησε πως δεν υπήρχε... νόημα να συμμετάσχει πλέον, αφού το πρόγραμμα ήθελε πολύ λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η όλη στάση του Έλληνα επιθετικού, σαφώς και δεν... άρεσε στον Συλαϊδόπουλο, ο οποίος μετά από λίγη ώρα ανακοίνωσε στον πίνακα των αποδυτηρίων την 21μελή αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, χωρίς να συμπεριλάβει σε αυτή τον Καμπετσή, προς... γνώση και συμμόρφωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ