ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έγινε νέο ραντεβού για Λαμκέλ Ζε την περασμένη εβδομάδα

Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ
Ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ PRINTSCREEN

Η αποκάλυψη του πρώην ατζέντη του Λαμκέλ Ζε, για τη νέα συνάντηση των "πράσινων" με την Αντβέρπ για το δανεισμό του και το παράθυρο παραμονής στην Αμβέρσα, που άφησε ο νέος προπονητής του βελγικού συλλόγου, Φρανκ Φερκότερεν

Την ώρα που ο βελγικός Τύπος συνεχίζει να ασχολείται με τα... καμώματα του Λαμκέλ Ζε -με αποκορύφωμα την κίνησή του τη Δευτέρα (4/1) να πάει στο προπονητικό κέντρο της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ- πολλαπλασιάζονται τα δημοσιεύματα γύρω από το μέλλον του και το "φλερτ" με τον Παναθηναϊκό, που παραμένει ενεργό, παρά τους κινδύνους που εγκυμονεί μία τέτοια κίνηση για τα αποδυτήρια των "πράσινων".

Ο πρώην ατζέντης του Καμερουνέζου εξτρέμ, Λοριέν Ροντσίν, σε δηλώσεις του στη βελγική "Het Laatste Nieuws", αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε (ακόμη ένα) ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αντβέρπ για τον δανεισμό του Ζε. Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως ο ίδιος δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο κλαμπ, ενώ τόνισε πως δεν έχει πια στενές επαφές με τον μέχρι πρότινος πελάτη του, διότι "...είναι ένας πολύ κλειστός χαρακτήρας, που δύσκολα συναναστρέφεται με άλλους ανθρώπους".

Συγκεκριμένα, ο πρώην ατζέντης του Ζε, ανέφερε ότι "...την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μεταξύ της Αντβέρπ και του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη στη διάρκεια της. Ο Λαμκέλ Ζε έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, όμως τώρα που έφυγε ο Λέκο από την Αντβέρπ, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη να θελήσει να τον κρατήσει λίγο ακόμα".

Την ίδια ώρα, ο νέος προπονητής της Αντβέρπ, Φρανκ Φερκότερεν που αντικατέστησε τον Κροάτη Ιβάν Λέκο (θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα), στην πρώτη -διαδικτυακή- συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την επίσημη παρουσίασή του την Τρίτη (5/1), άφησε ανοικτό παράθυρο παραμονής του Ζε, στο κλαμπ της Αμβέρσας. "Θα δούμε τι θα γίνει. Εξακολουθούμε να εξετάζουμε ορισμένα πράγματα, στο ρόστερ και το προσωπικό. Αλλά για μένα εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Αντβέρπ. Δεν αποκλείω τίποτα".

Ο Ζε πήγε την Τρίτη 5/1 στο "Bosuil" ντυμένος κανονικά, δηλαδή με τις φόρμες της Αντβέρπ, αλλά δεν του επιτράπηκε να μπει από την κύρια είσοδο. Με παρέμβαση του γενικού διευθυντή της βελγικής ομάδας Φρεντερίκ Λεϊνγκένς, ζητήθηκε από τον Καμερουνέζο εξτρέμ να αποχωρήσει.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στο στέλεχος της βελγικής ομάδας κι άνθρωπο που συνόδευε τον Ζε κι εντέλει του επιτράπηκε να μπει από πλαϊνή είσοδο για να προπονηθεί με τη Β’ ομάδα της Αντβέρπ. Ο Ζε πάντως πρόλαβε να αφήσει και το... σημάδι του στα αποδυτήρια, γράφοντας με μαρκαδόρο μέσα στο ντουλαπάκι του "εδώ είναι του ZL7".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ