ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς αλλαγές κόντρα στο Βόλο

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με το Βόλο η οποία έχει μόλις μια αλλαγή με αυτή κόντρα στον Άρη με τον Ξενόπουλο να μετέχει στην 22άδα αντί του Χριστογέωργου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με το Βόλο (26/09, 16:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή που δεν έχει καμία ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος έκανε μόλις μια αλλαγή με τον Ξενόπουλο να παίρνει τη θέση του Χριστογεώργου στην τριάδα των γκολκίπερ και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι παίκτες.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρα, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

Όσο για την προπόνηση του Σαββάτου που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μετείχαν άπαντες πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ, Σιδερά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ