ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει και τη Λαμία ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Χάνει και τη Λαμία ο Χουάνκαρ
EUROKINISSI

Ο Χουάνκαρ θα απουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, κι από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στην ομώνυμη πόλη (31/10, 19:30), καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά τους αγώνες με τον ΟΦΗ και το Βόλο, ο Χουάνκαρ θα χάσει όπως όλα δείχνουν και το σαββατιάτικο (31/10) εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten (19:30).

Ο Ισπανός αριστερός μπακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, καθώς δεν έχει επανέλθει ακόμη πλήρως από το οίδημα που αποκόμισε στη γάμπα (υποκνημίδιο) μετά την προπόνηση της 15ης Οκτωβρίου.

Γενικά, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/10) δεν άλλαξαν πολλά στο απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι, καθώς πλην των Σένκεφελντ, Σάντσες που επανήλθαν σε φουλ ρυθμό (έπειτα από δύο μέρες αποφόρτισης), δεν υπήρξαν άλλες επιστροφές.

Ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Χουάνκαρ, ακολούθησαν και οι Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ οι Μπουζούκης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, έκαναν θεραπεία. Ο τελευταίος πάντως, αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε κανονικό ρυθμό, μετά τη μικρή κάκωση στο γόνατο και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία.

ΚΛΙΝΗΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΟΝΙΤΟ - ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

Κλινήρεις παρέμειναν οι Αντονίτο και Μαυρομμάτης. Ο Αργίτης στόπερ ανέβασε πυρετό χθες και μάλιστα για παν ενδεχόμενο έκανε και τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους έμεινε στο σπίτι του, με οδηγία από το ιατρικό τιμ να επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως.

Το πρώτο μέρος του σημερινού προγράμματος ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από τον αγώνα με τη Λαμία.

Στην προπόνηση η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα (με τον Μπόλονι να ρίχνει μεγάλο βάρος στις εκτελέσεις, ζητώντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα) και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ