ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση του ρόστερ από το "μηδέν"

Ο Σερπέζης αντικαθιστά τον Αϊτόρ
Ο Σερπέζης αντικαθιστά τον Αϊτόρ EUROKINISSI

Οι τελικές επαφές του Παναθηναϊκού μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον βασικό στόχο του για τη θέση του προπονητή και η απόφαση του Αλαφούζου για επαναξιολόγηση όλων των παικτών απ’ τον νέο τεχνικό

Την ώρα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις επαφές της με τον Νο1 στόχο της, για τη θέση του νέου προπονητή (έχοντας παράλληλα στην αναμονή 2-3 εναλλακτικές περιπτώσεις) ο Πιέρ Ντρεοσί έφυγε για τη Γαλλία την Τρίτη (19/05) προφανώς για... διακοπές, προς επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του SPORT 24 πως δεν θα έχει πλέον καμία επιρροή στις κεντρικές αποφάσεις της ομάδας.

Ο Γάλλος είτε θα παραμείνει ως "καθαρός" πλέον general manager, προκειμένου να αναλάβει οργανωτικά ζητήματα, έχοντας με ελάχιστη επιδραστικότητα στη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε πριν αρχίσει καν η επόμενη σεζόν θα αποχωρήσει απ' το "τριφύλλι".

Σε πρώτη φάση αυτό που προέχει είναι το θέμα του νέου προπονητή και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/05) αναμένεται να γίνουν οι καθοριστικές συζητήσεις με τον τεχνικό που βρίσκεται στην κορυφή της "πράσινης" λίστας.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο με απόφαση του ίδιου του Αλαφούζου, είναι πως όλοι οι παίκτες, όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα επαναξιολογηθεί απ’ το "μηδέν".

Μέχρι να πιάσει δουλειά ο νέος προπονητής και να μπει η όλη διαδικασία στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο "Γ. Καλαφάτης" (πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα βρίσκονται στο Κορωπί πάνω από 40 παίκτες, μαζί με αυτούς που επιστρέφουν από δανεισμούς) δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης. Κι αυτό διότι όλοι θα περάσουν όλοι απ’ το "μικροσκόπιο" του καινούργιου τεχνικού, ο οποίος θα κρίνει τους πάντες από μηδενική βάση.

Για παράδειγμα, ακόμη και παίκτες που είχαν τεθεί ουσιαστικά "εκτός", όπως ο Σερπέζης ή ο Τζαβίδας (ακόμα και ο Αγιούμπ) θα επαναξιολογηθούν. Με εξαίρεση τον... Μπεκ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να "σπάσει" το συμβόλαιό του εδώ κι ένα χρόνο, αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά.

Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι σ’ αυτή την απόφαση, μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού, είναι να έρθει στο ενδιάμεσο μία συμφέρουσα πρόταση για πώληση ή να ζητήσει κάποιος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ