ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζούν: "Θέλουμε ένα ταλέντο του Παναθηναϊκού στη Φορτούνα"

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα EUROKINISSI

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει μπει τους τελευταίους μήνες στην Φορτούνα Σιτάρντ, αποκάλυψε πως θέλει στην ομάδα του έναν νεαρό παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία του με ελληνικά κανάλια για την παραγωγή τηλεοπτικών παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Γνωστός οπαδός της Φενέρμπαχτσε εδώ και χρόνια με μόνιμη θέση κοντά στο παρκέ στους αγώνες μπάσκετ και στα επίσημα στους αγώνες ποδοσφαίρου. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία τονίζουν πως αυτός έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο ώστε να πείσει τον Οζίλ να πάει στη Φενέρ από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Εδώ και κάποιους μήνες ο Ιλιτζαλί έχει κάνει πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Φορτούνα Σιτάρντ την οποία έχει ένας συμπατριώτης του. Η Ολλανδική ομοσπονδία ακόμα όμως δεν έχει δώσει την τελική της έγκριση καθώς λείπουν κάποια χαρτιά αλλά ο Ατζούν ενεργεί σαν να είναι ο ίδιος πρόεδρος της ομάδας.

Για αυτό και σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (15/1) στο τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας «TV 100» που του ανήκει μεταξύ άλλων και των όσων είπε για το επικείμενο ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Γαλατασαράι το οποίο είναι προγραμματισμένο την Κυριακή ρωτήθηκε και για τη Φορτούνα.

Τότε τόνισε πως ο σύλλογος της Ολλανδίας θα κάνει δύο μεταγραφές εκ των οποίων η μία θα αφορά ταλέντο από τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά είπε: "Θα φέρουμε στη Φορτούνα Σιτάρντ ένα ταλέντο από τον Παναθηναϊκό. Συνολικά θα κάνουμε δύο μεταγραφές".

Κάτι το οποίο αναπαρήγαν εν συνεχεία όλα τα ολλανδικά μέσα δίνοντας έμφαση φυσικά στην αναφορά του στο ταλέντο από τον Παναθηναϊκό. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες το τριφύλλι είπε όχι στη Φορτούνα για την παραχώρηση του Εμμανουηλίδη ως δανεικό με οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Οπότε μπορεί τα λεγόμενα του Ατζούν να αφορούσαν τον 20χρονο επιθετικό και απλά να θεωρούσε πως τελικά οι πράσινοι μπορεί να έλεγαν ναι σε μια δεύτερη πρόταση.

Το δεύτερο σενάριο είναι η ατάκα του Τούρκου επιχειρηματία να έχει να κάνει με άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Ολλανδών. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η πρώτη ομάδα του τριφυλλιού και όχι μόνο είναι γεμάτη από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ