ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κουρμπέλης, το παλεύει ενόψει Λαμίας

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Αστέρας | 10 Οκτωβρίου 2022
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Αστέρας | 10 Οκτωβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Κουρμπέλης δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης, έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους ώστε να είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς της Κυριακής με τη Λαμία.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον υπέστη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. με πόνους τόσο στη μέση, κυρίως, από το χτύπημα του Μπαράλες όσο και στο πόδι από το διάστρεμμα που υπέστη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε τρεις μέρες θεραπεία και την Πέμπτη (13/10) για πρώτη φορά γυμνάστηκε μόνος του όπως και οι Σπόρας, Κώτσιρας.

Φυσικά και η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία παραμένει αμφίβολη αν και ο αρχηγός το παλεύει και θα προσπαθήσει την Παρασκευή να γυμναστεί κανονικά για να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς και να μη χάσει την αναμέτρηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό ακολούθησαν οι Σπόραρ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ