ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κουρμπέλης, έτοιμος ο Χατζηγιοβάνης ενόψει ΑΕΚ

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ ξεκίνησε την Τρίτη (1/12) με τον Λάζλο Μπόλονι να βλέπει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μένει εκτός προγράμματος αλλά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να γυμνάζεται κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (6/12) με την ΑΕΚ ξεκίνησε την Τρίτη (1/12) με τους "πράσινους" να γυμνάζονται σε δύο γκρουπ. Στο ένα μετείχαν οι παίκτες που έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Παναιτωλικό και στο άλλο οι υπόλοιποι.

Ο Λάζλο Μπόλονι περίμενε τα νέα από το ιατρικό δελτίο. Από τη μία ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που είχε μια ενόχληση και δεν αγωνίστηκε την Κυριακή προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Από την άλλη ο Κουρμπέλης ακολούθησε και την Τρίτη (1/12) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Βέβαια περισσότερο για να πάρει επιπλέον ανάσες και να ξεκουραστεί ενώ στο τριφύλλι τονίζουν πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Στην προπόνηση της Τρίτης χτύπησε στην κνήμη και εγκατέλειψε το πρόγραμμα ο Μαυρομμάτης και τις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη – μετά το ρεπό της Δευτέρας- η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί στο ματς με τον Παναιτωλικό έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Μαυρομμάτης λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ, Σέχου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ