STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Αστέρας: Το Σάββατο (29/01) στις 15:00 αντί για τις 19:30

Μονομαχία του Καρλίτος με τον Μουνάφο στο Αστέρας - Παναθηναϊκός
Μονομαχία του Καρλίτος με τον Μουνάφο στο Αστέρας - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα θα διεξαχθεί τελικά το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 και όχι στις 19:30 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτριαι αρχή του πρωταθλήματος.

Ο προσεχής αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα θα γίνει κανονικά στο γήπεδο της Λεωφόρου παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο στέγαστρο του γηπέδου της Λεωφόρου από την κακοκαιρία "Ελπίδα", ωστόσο θα υπάρχει αλλαγή και αυτή αφορά την ώρα διεξαγωγής του.

Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, το ματς των πρασίνων με την ομάδα της Τρίπολης για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten δεν θα αρχίσει στις 19:30 το ερχόμενο Σάββατο (29/1) αλλά λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00.

Όσον για την αιτία της αλλαγής, αυτή συνδέεται με την πρόσφατη κακοκαιρία, αφού στο στέγαστρο που κατέρρευσε υπήρχαν και προβολείς που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν και θα υπήρχε πρόβλημα αν το ματς διεξαγόταν νυχτερινή ώρα.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν πάρθηκε η παραπάνω απόφαση, την ώρα που έχουν ξεκινήσει όλες οι διορθωτικές εργασίες για να επιλυθεί το πρόβλημα και να μπορεί η Λεωφόρος να φιλοξενήσει αγώνες και βραδινές ώρες υπό το φως των προβολέων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ