ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίσιο και Σάντσες στη Θεσσαλονίκη

Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/1, 19:30) και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μαουρίσιο και Σάντσες.

Τρεις επιπλέον επιλογές θα έχει στη διάθεσή του ο Λάζλο Μπόλονι στον αγώνα της Κυριακής (17/1, 19:30) του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής (10/1) κόντρα στην ΑΕΛ.

Στην αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/1, 17:30) με πτήση για τη Θεσσαλονίκη, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε εκτός από τον Μακέντα που εξέτισε την ποινή του και τους Ζοσέ Μαουρίσιο και Φακούντο Σάντσες, που άφησαν πλέον πίσω τους όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασαν με τον κορονοϊό.

Κι αν για τον "Μάου" ήταν σχεδόν δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα, ο Σάντσες έκανε αγώνα... δρόμου τις τελευταίες ημέρες για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσική κατάστασης και θα είναι διαθέσιμος ως επιλογή από τον πάγκο.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, ο ανέτοιμος Σαβιέρ και ο Ζαγαρίτης, ο οποίος με εντολή της διοίκησης θα προπονείται με το "γκρουπ εξέλιξης", μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Πάρμα και το κατά πόσο θα προχωρήσει ή όχι η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα.

Στις... εκπλήξεις των επιλογών του Μπόλονι η παρουσία του Αγιούμπ στην αποστολή, ο οποίος είναι εδώ κι αρκετές εβδομάδες "κομμένος". Δεδομένου όμως ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να τον πάρει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Η προπόνηση του Σαββάτου περιλάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ