STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Στη Λεωφόρο Δομάζος, Αντωνιάδης και Άγγελος Φιλιππίδης

Οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / GLOMEX

Οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League Interwetten. Από πίσω τους κάθεται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Άγγελος Φιλιππίδης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να κατακλύζουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε "sold out" για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και δύο εκ των ιστορικών μορφών του τριφυλλιού, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Μίμης Δομάζος. Οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού, όπως και όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι βλέπουν από κοντά επίσημη αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας, μετά τον Μάρτιο του 2020, όπου ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Πίσω από τους θρύλους του Παναθηναϊκού κάθεται ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Άγγελος Φιλιππίδης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ