ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχώρηση με αποδοκιμασίες και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Απογοητευμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ/9-5-2021
Απογοητευμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ/9-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν όλοι μαζί από τη Λεωφόρο με 100 και πλέον φιλάθλους να τους αποδοκιμάζουν έντονα. Από άλλο δρόμο έφυγε ο Μπόλονι.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και έμεινε εκτός Ευρώπης και η ήττα αυτή έφερε αποδοκιμασίες και αντιδράσεις από τους φίλους του τριφυλλιού.

Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι των πράσινων βρέθηκαν μετά το ματς έξω από τη Λεωφόρο και στα γύρω στενά περιμένοντας την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών.

Αυτή ήρθε μετά από σχεδόν μια ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και με σχέδιο διαφυγής από την αστυνομία και τις τρεις διμοιρίες που έκαναν την εμφάνιση τους για να απομακρύνουν τον κόσμο. Στις 10:27 όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήγαν προς το πάρκινγκ που είχαν τα αμάξια τους με τους φιλάθλους του τριφυλλιού να είναι στο στενό και βλέποντας τους να τους αποδοκιμάζουν έντονα.

Οι Διούδης και Κουρμπέλης μάλιστα σαν αρχηγοί των πράσινων θέλησαν να παραμείνουν λίγο πίσω ώστε να μιλήσουν με τον κόσμο του τριφυλλιού αλλά αποδοκιμάστηκαν έντονα και αυτοί με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μετά από λίγο.

Την ίδια ώρα ο Λάζλο Μπόλονι ο οποίος έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών και μετά το τέλος της αναμέτρησης, λίγο πριν κάνει δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA" στη Λεωφόρο έφευγε απ' άλλο δρόμο για να μην τον δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και εξαγριωθούν ακόμα περισσότερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ