ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον ΣΚΑΪ το ματς με τον Άρη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη την Κυριακή (4/10) αναμένεται να μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και όχι από τη "NOVA" καθώς ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν υπογράψει τη μεταξύ τους συμφωνία.

Από τον ΣΚΑΪ και όχι από τη "NOVA" αναμένεται να μεταδοθεί τελικά η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί η σύμβαση των δύο πλευρών παρά τη δεδομένη συμφωνία που έχει επιτευχθεί εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει ακόμα υπογραφεί από τους ανθρώπους του συνδρομητικού και τους αντίστοιχους του τριφυλλιού.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών τις τελευταίες μέρες εξέταζαν τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και για αυτό ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με αποτέλεσμα η "NOVA" να μην μπορεί να δείξει το ματς. Αυτό όμως δεν θα χαλάσει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα η απόφαση για τον ΣΚΑΪ πάρθηκε μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου ώστε το ματς να είναι ανοιχτό για κάθε φίλο του Παναθηναϊκού και δεν θα μεταδοθεί από το "Panathinaikos TV". Μάλιστα ο ΣΚΑΪ έχει ενημερώσει ήδη το πρόγραμμα της Κυριακής και παρουσιάζει το παιχνίδι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Στον ΣΚΑΪ το ματς με τον Άρη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ