ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από 2,5 έως 3 μήνες εκτός ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Αστέρας
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της αστάθειας στην ποδοκνημική του και θα μείνει εκτός δράσης για 2,5 έως 3 μήνες. Θα κινηθεί για "ενδεκαδάτο" στόπερ μέσα στο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Σε επέμβαση αποκατάστασης της αστάθειας της ποδοκνημικής (όπως είχε αποκαλύψει απ’ την Παρασκευή 14/05 το SPORT 24) υποβλήθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ το πρωί της Τρίτης (18/05) στο "Υγεία" απ’ τους γιατρούς του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια και "κουβαλούσε" πριν αποκτηθεί απ’ τους "πράσινους" το καλοκαίρι του 2019.

Ο "καθαρισμός" στον αστράγαλο του Ολλανδού αμυντικού ήταν επιτυχής κι όπως γνωστοποίησαν οι "πράσινοι" ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του προσδιορίζεται σε 2,5 με 3 μήνες.

Όπερ σημαίνει πως θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στην αποκατάστασή του, θα αρχίσει να μπαίνει σε φουλ ένταση λίγο πριν απ’ τα μέσα Αυγούστου και την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος της Super League Interwetten (21-22/08).

ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραπάνω εξέλιξη καθιστά πλέον ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού απ’ τους "πράσινους".

Ήδη στον αρχικό σχεδιασμό υπήρχε η προοπτική να αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ για να βγαίνει αριθμητικά και ποιοτικά η χρονιά και πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για "ενδεκαδάτο" αμυντικό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Σένκεφελντ, ο οποίος θα χρειαστεί δεδομένα ένα διάστημα για να "επανέλθει" πλήρως σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ