ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Απαράδεκτος ο Καρυπίδης, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη"

Ο Θοδωρής Καρυπίδης στα επίσημα του "Κλ. Βικελίδης" στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Θοδωρής Καρυπίδης στα επίσημα του "Κλ. Βικελίδης" στο ματς με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, τα έχουν στον Παναθηναϊκό ο οποίος αν και ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τον Λάζλο Μπόλονι πήρε, χωρίς άδεια, τον Εμμανουηλίδη για να δείξει τις ευαισθησίες του όπως σημείωναν στο τριφύλλι.

Η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, συνεχίζεται και μάλιστα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή την υβριστική και ρατσιστική επίθεση προς τον Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι τρελάθηκαν και από την ενέργεια του Καρυπίδη να μιλήσει στη διάρκεια της Τετάρτης (20/1) με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, χωρίς άδεια από τον Παναθηναϊκό, ώστε να του ζητήσει συγνώμη και να δείξει τις ευαισθησίες του.

Βέβαια όπως έλεγαν στον Παναθηναϊκό όλες αυτές τι μέρες ο Καρυπίδης δεν έχει ζητήσει συγνώμη ούτε για τα όσα έγιναν με τον Λάζλο Μπόλονι αλλά ούτε για τα όσα άκουσε ο Σωκράτης Διούδης στη διάρκεια του αγώνα από τα επίσημα του γηπέδου.

Χαρακτηριστικά από το τριφύλλι ανέφεραν: "Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια. Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λαζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων - ; - της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις... ευαισθησίες του. Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ