ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες και ετοιμοπόλεμοι ενόψει τελικού

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει για το 1-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει για το 1-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία INTIME

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου (21/5) με τον ΠΑΟΚ με τον Φώτη Ιωαννίδη να γυμνάζεται και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου (21/5) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και τα ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως για δεύτερη συνεχόμενη μέρα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του και δη τον Φώτη Ιωαννίδη που ήταν αμφίβολος τις προηγούμενες μέρες.

Το μοναδικό πρόβλημα για το Σέρβο τεχνικό ουσιαστικά είναι ο Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στην πρότελευταια προπόνηση της σεζόν, το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδειξαν έτοιμοι για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ