ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απαντάει την Τρίτη (20/4) ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τον Ανσαριφάρντ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τον Ανσαριφάρντ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Η απάντηση του Αλεξανδρόπουλου στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έχουν καταθέσει οι "πράσινοι" και οι μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές στο δρόμο προς το τελικό deal

Την Τρίτη (20/4) αναμένεται να απαντήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2024, που του έχει καταθέσει επισήμως ο Παναθηναϊκός από την περασμένη Πέμπτη (15/4).

Ο 19χρονος μέσος θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του εντός της Δευτέρας (19/4), προκειμένου να αξιολογήσουν την προσφορά που έχει δεχθεί απ’ τους "πράσινους" κι ακολούθως θα μεταφέρουν την απάντησή τους προς τον general manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί.

Οι διαφορές πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνουν να είναι πολύ μικρές, τόσο σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος (μικρότερη των 30.000 ευρώ η απόστασή τους το χρόνο), όσο και σε ορισμένες μικρές λεπτομέρειες που επιθυμεί η πλευρά του διεθνούς μέσου να μπει στο νέο συμβόλαιό για την προοπτική του εξωτερικού και ίσως και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (διετές αντί για τριετές).

Θέματα που αναμένεται να διευθετηθούν στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης που θα γίνει, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι πολύ μακριά πλέον η οριστική συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ