ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανέβασε στροφές ο Βέρμπιτς, απόλυτα έτοιμος ο Παλάσιος

Ο Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
Ο Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός INTIME

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (09/10, 19.30) με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να ανεβάζει στροφές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής (09/10, 19.30, COSMOTESPORTS 1) με τον Αστέρα στη Λεωφόρο βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να βγάζει σε φουλ ρυθμούς την προπόνηση της Παρασκευής και να δείχνει ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Δεδομένα έτοιμος θα είναι ο Παλάσιος ο οποίος συνέχισε σε φουλ ρυθμούς αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα Τσέριν και Κώτσιρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Σπόραρ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Τρουιγιέ απουσίασε λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ: "Με πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Βέρμπιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Κώτσιρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ