ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Αλεξανδρόπουλος και τα δεδομένα για την παραμονή του

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Εντός της Πέμπτης (15/04) το ραντεβού του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου για το θέμα του νέου συμβολαίου του έως το 2024. Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να "δέσει" το τελευταίο δίμηνο με νέα συμβόλαια τους Βασίλη Ξενόπουλο (12/02), Αργύρη Καμπετσή (22/03) και Νίκο Χριστογεώργο (09/04) και πλέον μπαίνει στην ίδια διαδικασία και το θέμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Η ειδοποιός διαφορά στην περίπτωση του 19χρονου μέσου, είναι το γεγονός πως το δικό του συμβόλαιο δεν ολοκληρώνεται το εφετινό καλοκαίρι, αλλά τον Ιούνιο του 2022, όμως στο "τριφύλλι" θέλουν να τελειώσουν από τώρα και τη δική του υπόθεση, κλείνοντας τον κύκλο των επεκτάσεων με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται ως μέλη του βασικού κορμού των επόμενων ετών.

Όπως είχε καταγράψει προ ημερών το Sport24, το "φιξάρισμα" της συνάντησης με την πλευρά του "Αλεξανδρό", ήταν θέμα... ημερών και πλέον το ραντεβού "κλείδωσε" για την Πέμπτη (15/04), προκειμένου να γίνει η πρώτη αναλυτική κουβέντα για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι "πράσινοι" άλλωστε, είχαν ενημερώσει εδώ και μέρες τους εκπροσώπους του 19χρονου μέσου για την πρόθεσή τους να βρεθούν από κοντά και να προχωρήσουν το θέμα του νέου συμβολαίου του Αλεξανδρόπουλου. Κι απ’ τη στιγμή που ο ατζέντης του επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα (Τετάρτη 14/04), προγραμμάτισαν αμέσως τη συνάντησή τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει με νέα πολυετή σύμβαση ένα απ’ τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά πρότζεκτ της ομάδας και προτίθεται να διαχειριστεί με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, όπως έκανε και με την περίπτωση του Χριστογεώργου.

Ισχυροποιώντας τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές και προτείνοντας βελτιωμένες αποδοχές στον "Αλεξανδρό" για την επόμενη τριετία, προκειμένου να καλύψει και στο οικονομικό σκέλος το ρόλο και τη θέση που έχει πλέον στην ομάδα ο νεαρός μέσος, ο οποίος κατάφερε φέτος να γίνει βασικό στέλεχος της «πράσινης» ενδεκάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ