ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δοκιμή με τριάδα στα χαφ έκανε ο Μπόλονι

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Super League Interwetten
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12) δοκίμασε τριάδα στα χαφ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (6/12) με την ΑΕΚ χρησιμοποιώντας τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο μαζί.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12), την ποιο ουσιαστική για τον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι της Κυριακής (6/12) με την ΑΕΚ ο Λάζλο Μπόλονι έχοντας και τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη διάθεση του έκανε μια δοκιμή ενδεκάδας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ότι έδειξε την Παρασκευή θα το ακολουθήσει και την Κυριακή.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα για διάστημα αρκετά μεγαλύτερο δοκίμαζε άλλα πράγματα και πρόσωπα και άλλα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης".

ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ας επιστρέψουμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όμως και τα όσα δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός την Παρασκευή που ίσως φανερώνουν κάποιες από τις σκέψεις που έχει στο μυαλό του.

Ο 67χρονος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα ενώ και σε σύστημα δεν δούλεψε μόνο με το 4-2-3-1 με το οποίο αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια το τριφύλλι καθώς δοκίμασε και το 4-3-3 με τριάδα στα χαφ τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο.

Ίσως έτσι θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη μάχη του κέντρου. Άλλωστε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Μπόλονι μιλώντας για την ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στην ποιότητα της στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ίσως αυτός είναι ο τρόπος για να την αντιμετωπίσει.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

Από εκεί πέρα στην τριάδα της επίθεσης έβαλε τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και Καρλίτος αφήνοντας εκτός τον Μακέντα αλλά και τον Χατζηγιοβάνη. Βέβαια και οι δύο μπήκαν στη συνέχεια.

Όσο για την τετράδα της άμυνας δεδομένοι θεωρούνται οι Σάντσες και Ζαγαρίτη ενώ στα στόπερ ο Μπόλονι χθες αρχικά δοκίμασε ως δίδυμο τους Σένκεφελντ, Βέλεθ και εν συνεχεία χρησιμοποίησε και τον Πούγγουρα.

Απομένει βέβαια και η προπόνηση του Σαββάτου (5/12) προκειμένου ο Μπόλονι να τσεκάρει κάποια πράγματα ακόμη και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ