STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: Το ήθελε περισσότερο

Ο Αριγίμπι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο
Ο Αριγίμπι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός με την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Βόλου με 1-0, πήρε ένα τρίποντο ανάσα ενόψει των playouts στα οποία θα πάρει μέρος. Κουρασμένοι οι φιλοξενούμενοι από τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. (VIDEOS)

Ο Παναιτωλικός που δίνει μάχη για να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί ενόψει των playouts και της μάχης που δίνει για παραμονή πήρε τη νίκη κόντρα στο Βόλο στο ματς του Αγρινίου με γκολ του Αριγίμπι.

Οι γηπεδούχου πήραν ένα τρίποντο ανάσα ενόψει της συνέχειας της σεζόν κόντρα στην ομάδα του Βόλου που έδειξε κουρασμένη από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Από την αρχή του αγώνα μπορούσες να καταλάβεις πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη αυτή είχε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη νίκη. Όπως και έγινε τελικά με την ομάδα του Αγρινίου να σκοράρει με τον Αμερικάνο φορ και εν συνεχεία να κρατάει το υπέρ της σκορ έως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο, είχε ρυθμό, με τον Βόλο να κρατάει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και τον Παναιτωλικό να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Αγρινίου με τον Αριγίμπι, τον Εντινγκά και τον Μάζουρεκ απείλησε στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε μια από τις φάσεις που είχε.

Από την άλλη ο Βόλος είχε μια αλλά διπλή ευκαιρία με τους Μπαριέντος και Μαρτίνες που σταμάτησε αρχικά στα σώματα και εν συνεχεία στον Μελίσσα που απέκρουσε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι μέχρι το 70' να μην είναι όπως στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 75' με τον Αριγίμπι μετά από προσπάθεια του Ταχάρ που είχε περάσει ως αλλαγή. Ο μέσος του Παναιτωλικού έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και την παράλληλη μπαλιά με τον νεαρό επιθετικό να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άνχελ Λόπεθ έκανε περισσότερο επιθετική την ομάδα του αλλά δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση απειλώντας ελάχιστα και κυρίως με τον Δουβίκα στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ