ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: "Ο ρατσισμός και οι φυλετικές διακρίσεις δεν έχουν θέση στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο"

Ο Ναντρέι Νταγκό με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 26 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ναντρέι Νταγκό με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 26 Φεβρουαρίου 2022 INTIME

Μία ημέρα μετά την καταγγελία του Νταγκό για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του από οπαδούς του Ιωνικού, πήρε ξεκάθαρη θέση ο Παναιτωλικός, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Το ματς του Ιωνικού με τον Παναιτωλικό για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten συνοδεύτηκε από ένα άσχημο συμβάν, με τον Ναντρέι Νταγκό να κάνει καταγγελία μέσω story στο Instagram για ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο πλαίσιο του αγώνα από κάποιους οπαδούς της ομάδας της Νίκαιας.

Μεταξύ άλλων ο Νταγκό ανέφερε ότι τον προσέβαλαν, τον έφτυναν και ούρλιαζαν σαν μαϊμούδες, ενώ ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν στο πλάι του, με την ομάδα του Αγρινίου να εκφράζει τη στήριξή της προς τον παίκτη της και με επίσημο τρόπο.

Αυτό το έκανε μέσω ανάρτησης στη σελίδα της στο Facebook την Δευτέρα (16/5), όπου αναφέρει τα εξής: "Η βία, ο ρατσισμός, οι φυλετικές διακρίσεις, δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο.

Είναι χρέος όλων μας να απομονώσουμε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά. Συμπαραστεκόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Ναντρέι Νταγκό και μαζί του συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ