ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μλάντεν

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν κατά την ανακοίνωση του από τον Παναιτωλικό | 9 Αυγούστου 2022
Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν κατά την ανακοίνωση του από τον Παναιτωλικό | 9 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο Παναιτωλικός προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού Σεμπάστιαν Μλάντεν ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (9/8) ο 31χρονος Ρουμάνος αμυντικός Σεμπάστιαν Μλάντεν ο οπόίος αποκτήθηκε για να ενισχυθεί στην άμυνα η ομάδα του Αγρινίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών υπέγραψε με τον Παναιτωλικό ο Ρουμάνος αμυντικός Σεμπάστιαν Μλάντεν (Sebastian Mladen). Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1991 και σε μικρή ηλικία εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Αγωνίστηκε με δανεισμό σε ομάδες της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, ενώ από το 2017 επέστρεψε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Βίτορουλ που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Φάρουλ, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, ξεπερνώντας τις 200 συμμετοχές".

Ενώ ο ίδιος στην πρώτη του ατάκα είπε: "Γεια σας είμαι ο Σεμπάστιαν Μλάντεντ, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να κάνω το καλύτερο μου για την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ