STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Ραμπέγιο και Ενσικουλού βρήκαν δίχτυα στο πρώτο 20λεπτο

O Ραμπέγιο πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου
O Ραμπέγιο πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο 20λεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, με τους Ραμπέγιο και Ενσικουλού να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Περιστεριώτες (VIDEOS).

Ο Ατρόμητος ήθελε πρωτίστως να μη χάσει στο Αγρίνιο για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League Interwetten, με τους Περιστεριώτες να μπαίνουν πάντως φουριόζοι στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και να βρίσκουν δύο γκολ στις ισάριθμες τελικές τους στην αντίπαλη περιοχή.

Το 1-0 ήρθε στο 11' με τον Ραμπέγιο να αποφεύγει με εντυπωσιακό τρόπο τον Μανθάτη μέσα στην περιοχή μετά από ασίστ του Ενσικουλού και να νικάει τον Κνετ για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Στο 20' ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τους ρόλους να αντιστρέφονται. Απο πάσα του Ραμπέγιο, ο Ενσικουλού κέρδισε τη μπάλα εκμεταλλευόμενος σύγχυση των γηπεδούχων και έκανε κούρσα από το χώρο της σέντρας προς την αντίπαλη περιοχή, για να νικήσει με δεξί σουτ τον κίπερ του Παναιτωλικού και να δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ