STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Ο Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι πριν ο Ματσόλα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OUT /   -  ( )
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OUT / - ( ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματσόλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου στο 90ο λεπτό όμως το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Γκορτσίλας σφύριξε παράβαση του Θεοδωράκη πάνω στον Καρέλη δείχνοντας την άσπρη βούλα (VIDEO).

Ο Νικόλας Ματσόλα βρήκε δίχτυα στο 90ο λεπτό του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως το γκολ του δεν μέτρησε και χρειάστηκε να περιμένει ένα λεπτό για να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Και αυτό γιατί ο διαιτητής Γκορτσίλας αντέδρασε ακαριαία στην ανατροπή του Καρέλη από τον Θεοδωράκη μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεν περίμενε να δει την εξέλιξη της φάσης, με αποτέλεσμα να δείξει άμεσα την άσπρη βούλα και να υποχρεώσει τους γηπεδούχους να βρουν το γκολ της τιμής από την άσπρη βούλα.

Μετά από τον έλεγχο της φάσης από το VAR η απόφαση του διαιτητή έμεινε ως είχε, με τον Ματσόλα να ξεκαθαρίζει πως εκείνος θα αναλάμβανε την εκτέλεση και να δικαιώνεται, νικώντας τον Θεοδωράκη από τα 11 βήματα και γράφοντας το τελικό 1-3 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική των play outs.

Αγωνιστική που βρήκε τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ να εξασφαλίζουν την παραμονή, την ΑΕΛ να παίρνει το δρόμο προς την Super League 2 και τον Παναιτωλικό να καλείται να μείνει στην κατηγορία επιβιώνοντας μέσα από αγώνες μπαράζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ