ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Δικός του ο Κώστας Αποστολάκης

Ο Κώστας Αποστολάκης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Κώστας Αποστολάκης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου πρώην ακραίου αμυντικού των Παναθηναϊκού και ΑΠΟΕΛ, Κώστα Αποστολάκη, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος δεξιός μπακ Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετού διάρκειας με τους Αγρινιώτες.

Ο Αποστολάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής Παναθηναϊκού, ενώ πρόλαβε να αγωνιστεί με το τριφύλλι 13 φορές σε επίπεδο ανδρών. Πέρσι παραχωρήθηκε στον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνίστηκε επτά φορές και αποχώρησε ως ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Ο Κώστας Αποστολάκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 28.05.1999 και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα σε αγώνα κυπέλλου στο γήπεδο Παναιτωλικού τον Οκτώβριο του 2018. Το 2020 εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τον οποίο έμεινε χθες ελεύθερος και συμφώνησε με την ομάδα μας.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ