ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό πανό με τον Τίτορμο και τη Μικρασιατική Καταστροφή, με ειδικά μπλουζάκια οι δύο ομάδες

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό πανό με τον Τίτορμο και τη Μικρασιατική Καταστροφή, με ειδικά μπλουζάκια οι δύο ομάδες
Το πανό με τον Τίτορμο INTIME SPORTS

Με αφορμή την επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή, πριν από τη σέντρα του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ παρουσιάστηκε ένα συγκλονιστικό πανό που θα συνδέει τους χιλιάδες πρόσφυγες με τη μητέρα Ελλάδα, μέσω του Τιτόρμου. Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν με ειδικά μπλουζάκια στον πάγκο.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, ωστόσο ένα ακόμα υπέροχο εικαστικό που βρέθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μάλιστα οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που είχαν πάνω τους το πανό.

Συγκεκριμένα οι κυανοκίτρινοι έχουν ετοιμάσει ένα πανό, διά χειρός του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου (που είχε δημιουργήσει και το υπέροχο πανό με τον Τίτορμο και τον Άλκη), για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Το πανό θα δείχνει τους χιλιάδες πρόσφυγες να φεύγουν από την καταστραμμένη Σμύρνη και να έρχονται στην Ελλάδα με τη "βοήθεια" του Τιτόρμου, του βοσκού από την Αιτωλοακαρνανία και του πιο πετυχημένου παλαιστή των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός διοργάνωσε μια μικρή εκδήλωση μνήμης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων Ατιωλοακαρνανίας, καθώς το Αγρίνιο ήταν μια από τις πόλεις που υποδέχθηκαν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ