ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παμλίδης: "Ίσως οι δρόμοι μας με τον ΠΑΣ να χωρίσουν"

Ο Παμλίδης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό
Ο Παμλίδης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παμλίδης σε δηλώσεις του στη Nova μετά απ' την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει την καριέρα του στους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά απ' το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του τη νέα σεζόν. Φαίνεται πως ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Ο Παμλίδης με δηλώσεις του στη Nova έπειτα απ' το τέλος του ματς τόνισε ότι είναι αρκετά πιθανό να μην καταλήξει σε συμφωνία με τους Ηπειρώτες και να αποχωρήσει.

Ο Παμλίδης τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΣ, έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παμλίδη:

Για το ματς: "Χάσαμε δίκαια, ήταν καλύτερος ο αντίπαλος. Φύγαμε όλοι υγιείς από το γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφού ο στόχος έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό".

Για τη σεζόν: "Η χρονιά είναι πετυχημένη και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Βασικός στόχος του ΠΑΣ ήταν η γρήγορη παραμονή. Το πετύχαμε και με καλό ποδόσφαιρο. Ήταν πετυχημένη η χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν το ταβάνι της ομάδας, να πάει ακόμη καλύτερα".

Για το μέλλον του: "Είμαι ικανοποιημένος απ' τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Η ζυγαριά είναι 50-50, μπορεί να γέρνει στο να χωρίσουν οι δρόμοι μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ