ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παλομπαρίνι είδε σε real time το γκολ του Μπουχαλάκη: "Με κόσμο δεν θα έμπαινε"

Ο Μπουχαλάκης πανηγυρίζει το γκολ επί του Άρη
Ο Μπουχαλάκης πανηγυρίζει το γκολ επί του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι που περιέγραψε την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για την Cosmote TV μίλησε στο SPORT24 για το πώς έζησε το τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη. (VIDEO)

Το τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας τον Άρη έχει γίνει viral.

Η εξυπνάδα του "Μπούχα" ήταν εκείνη που έδωσε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους την ώρα που η κλεψύδρα έμοιαζε να αδειάζει για αυτούς. Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που παρατήρησαν τι έκανε ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Εκείνος ήταν που περιέγραφε τον αγώνα για την Cosmote TV και είχε παρατηρήσει την κίνηση του "Μπούχα" να κρυφτεί στο δοκάρι. Αρχικά, ο Αντρέα Παλομπαρίνι μιλώντας στο SPORT24 είπε: "Τον είδα στο δοκάρι, αλλά περίμενα να δω τι θα κάνει ο Κουέστα. Όταν τον είδα να βάζει την μπάλα κάτω και μάλιστα να την πετάει τόσο μακριά, μετά όλα έγιναν αστραπιαία. Δεν πέρασε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Βέβαια, δεν μπορούσα να ξέρω τι ακριβώς θα κάνει ο Μπουχαλάκης. Από την μία σκέφτηκα ότι θα τον δει ο Κουέστα και απλά ο Μπουχαλάκης θα συνεχίσει και θα πάει στη θέση, μετά λέω λες να το κάνει αυτό και τελικά".

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τις αντιδράσεις που υπήρξαν σε όσους ήταν στο γήπεδο: "Οι αντιδράσεις ήταν λίγο σουρεάλ. Δεν γίνεται να μπαίνει τέτοιο γκολ. Για να μπει αυτό το γκολ έγιναν πολλά. Δεν πρόσεξε ο Κουέστα. Ο Μπουχαλάκης ο οποίος έχει τρέξει τόσα χιλιόμετρα σε όλο το ματς έκανε τέτοιο σπριντ και παράλληλα είχε το καθαρό μυαλό να σκεφτεί την φάση. Να σκεφτεί ότι μπορεί να την πραγματοποιήσει. Είναι γρήγορος ο Μπουχαλάκης, αλλά είχε τρέξει τόσο στο ματς και ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα οι αμυντικοί του Κουέστα τι έκαναν; Αυτό που είπαμε και με τον Στέφανο Αβραμίδη στο post game ήταν πως η αντίδραση του κοινού ίσως να ξύπναγε τον τερματοφύλακα, αλλά το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών".

Βέβαια, πολλοί από αυτούς που ήταν στο γήπεδο έχασαν την ενέργεια αφού κοιτούσαν προς το μισό του Ολυμπιακού περιμένοντας τον Κουέστα να δώσει συνέχεια στο ματς. "Όλοι κοιτούσαν προς την εστία του Ολυμπιακού. Σκέφτομαι και το εξής. Το πρώτο πράγμα που λένε οι προπονητές είναι "κοιτάξτε την μπάλα". Αν κοιτάζαν την μπάλα θα του έλεγαν κοίτα πίσω σου" μας είπε ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Κλείνοντας τη συζήτηση μας μάς δήλωσε: "Πολλοί που ήταν στο γήπεδο δεν περίμεναν να γίνει αυτό. Ο μόνος που το σκέφτηκε ήταν ο Μπουχαλάκης. Από την άλλη ο Κουέστα έκανε δύο λάθη. Το πρώτο ήταν να αφήσει τόσο μακριά την μπάλα και το δεύτερο ότι έχει κοιτάξει καθόλου πίσω του. Αυτό μπορεί να του επιρρίψει κάποιος. Συμβαίνει μία στο τόσο, αλλά μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ