ΠΑΟΚ

Παλμέιρας: Επιβεβαίωση για deal με Φερέιρα από τον υπηρεσιακό τεχνικό

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γρανάδα για το Europa League
Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γρανάδα για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παλμέιρας είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον υπηρεσιακό τεχνικό του βραζιλιάνικου συλλόγου Αντρέι Λόπες να επιβεβαιώνει ουσιαστικά με δηλώσεις του το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο στην Ελλάδα στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως το ματς κόντρα στην Γρανάδα στο Europa League ήταν το τελευταίο του στον Δικέφαλο καθώς έχει έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται για να τον διαδεχτεί στο πηδάλιο του στο ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της Παλμέιρας επιβεβαιώνουν τα σενάρια πρόσληψης του Πορτογάλου, μετον υπηρεσιακό τεχνικό του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αντρέι Λόπες, να δηλώνει χαρακτηριστικά μετά από το ματς με την Μπραγκαντίνο.

O υπηρεσιακός τεχνικός της Παλμέιρας, Αντρέι Λόπες
O υπηρεσιακός τεχνικός της Παλμέιρας, Αντρέι Λόπες

"Είναι ένας νέος προπονητής, είναι 41 ετών, έκανε καλή δουλειά στη Μπράγκα και τώρα ήταν στον ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να τον βοηθάω γιατί το πιο σημαντικό πράγμα, είναι ο σύλλογος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ