ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλάσιος: "Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά αξίζει"

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ιωνικό
Ο Παλάσιος πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ιωνικό PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παλάσιος ήταν χαρούμενος για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό, ενώ τόνισε ότι οι πράσινοι δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό, το οποίο ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην COSMOTE TV.

Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του είναι να φτάσουν τον Παναθηναϊκό, όσο πιο ψηλά γίνεται, δουλεύοντας σκληρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παλάσιος: Για το πρώτο του γκολ με το τριφύλλι: "Είμαι χαρούμενος γι αυτό το γκολ. Εδώ και 25 αγώνες δεν είχα σκοράρει, μου άφησε ο Καρλίτος το πέναλτι και μπόρεσα να σκοράρω. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα".

Για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα: "Είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε. Εντός έδρας παίζουμε πολύ δυνατά. Κάθε φορά παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουμε το ίδιο καλοί και εκτός έδρας".

Για το αν προσαρμόστηκε στη νέα του ομάδα, μιας και ήταν η τελευταία μεταγραφή: "Όπως πολύ σωστά είπατε, ήμουν η τελευταία μεταγραφή. Οι πρώτες μέρες δεν ήταν εύκολες, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό Σιγά σιγά γνωρίστηκαν καλύτερα με την ομάδα με το σύλλογο και τους συμπαίκτες. Με την οικογένειά μου βρήκα σπίτι και μπόρεσα να ενσωματωθώ".

Για το ότι έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης: "Είναι μαι θέση στην οποία είχα παίξει και στην Ιντεπεντιέντε, είναι μια θέση που μου αρέσει πάρα πολύ".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: "Αυτό που θέλουε είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και στο κύπελλο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και θέλουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά αξίζει και να κάνουμε το μάξιμουμ για να το πετύχουμε'.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ