ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλάσιος: "Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται με τον Παναθηναϊκό"

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μετά την υπογραφή συμβολαίου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μετά την υπογραφή συμβολαίου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 5 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία αμφιβολία για το ορθόν της απόφασής του κι έθεσε ψηλά τους στόχους του με το "τριφύλλι".

Ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2024, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησε στην κάμερα του PAO TV για την αλλαγή που χρειαζόταν στην καριέρα του και του την προσέφερε το "τριφύλλι", ενώ έθεσε και τους υψηλούς στόχους του με την πράσινη φανέλα.

"Όταν έφτασε η πρόταση, προσπαθήσαμε τόσο εγώ όσο και ο εκπρόσωπός μου να "σπρώξουμε" τα πράγματα. Έμαθα για τα σχόλια των φιλάθλων και μου άρεσε αυτή η ευκαιρία, αλλά και η πρόκληση να έρθω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Νιώθω χαρούμενος", τόνισε αρχικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων και πρόσθεσε για την πρώτη αντίδρασή του στο άκουσμα του ενδιαφέροντος από τον Παναθηναϊκό:

"Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Διάφοροι φίλοι μου έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μου έγραψαν και μου μίλησαν πολύ όμορφα για τον σύλλογο και την Αθήνα. Αυτό με παρακίνησε να έρθω. Βέβαια σκέφτηκα και την οικογένειά μου, η οποία με υποστήριξε σε αυτό".

Σε ερώτηση για την παράδοση που έχουν οι πράσινοι με ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή και το κατά πόσο αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο, ο ο 29χρονος εξτρέμ υπογράμμισε πως "...ήξερα ότι έχουν περάσει πολλοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές από εδώ και τους υποδέχθηκαν πολύ όμορφα στην Ελλάδα και το σύλλογο. Εγώ έρχομαι να συνεισφέρω με τον τρόπο μου και θέλω να βάλω τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Θα παλέψω και θα δουλεύω κάθε μέρα για να το καταφέρω αυτό.

Από μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός μού άνοιξε τις πόρτες του. Στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, κατακτώντας έναν τίτλο. Θέλω να τα καταφέρω και σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι με θυσίες και καθημερινή δουλειά θα τα καταφέρω".

Τέλος, θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού; "Είδα ότι με υποστηρίζουν πολύ στα social media, μου έστειλαν φωτογραφίες με εικόνες των οπαδών στην εξέδρα και όλα αυτά τα μηνύματα με έκαναν πολύ χαρούμενο. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό δουλεύοντας καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με δύναμη για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ