ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Κάρσντορπ: "Ο Μουρίνιο με κάνει καλύτερο, έβγαινα και έπινα πριν από εκείνον"

Ο Ρικ Κάρσντορπ με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Ρικ Κάρσντορπ με τη φανέλα της Ρόμα © 2021 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο δεξιός μπακ της Ρόμα, Ρικ Κάρσντορπ, μίλησε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο από όταν ανέλαβε την ομάδα, αποκαλύπτοντας πως τον κάνει καλύτερο σαν παίκτη, καθώς πριν από εκείνον συνήθιζε να βγαίνει και να πίνει.

Τον Ιούλιο του 2017 η Ρόμα απέκτησε τον Ολλανδό αμυντικό, Ρικ Κάρσντορπ, από τη Φέγενορντ αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ. Δύο χρόνια μετά ο 26χρονος επέστρεψε στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός για μία σεζόν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε τους "τζαλορόσι" το καλοκαίρι και έκτοτε ο Κάρσντορπ αποτελεί τη βασική επιλογή του για το δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας καταγράψει τη φετινή σεζόν 24 συμμετοχές. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο ElfVoetbal, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πορτογάλο κόουτς, τονίζοντας πως τον βοήθησε να βελτιωθεί και να κόψει τις κακές συνήθειες του ποτού και του ξενυχτιού.

"Ο Μουρίνιο με κάνει καλύτερο. Μου άρεσε να πίνω και να βγαίνω έξω, τώρα δεν συμβαίνει πια. Ο λόγος που ήρθα να παίξω στο εξωτερικό ήταν ακριβώς για το έργο της Ρόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στη ζωή στη Ρώμη.

"Εδώ στη Ρώμη σε αφήνουν πραγματικά ήσυχο. Οι άνθρωποι σέβονται την ιδιωτικότητα. Σίγουρα με πλησιάζουν όταν περπατάω στο δρόμο, αλλά γενικά οι οπαδοί δεν υπερβάλλουν. Για παράδειγμα, αν είμαι έξω για δείπνο, περιμένουν υπομονετικά μέχρι το τέλος για να ζητήσουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ