ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κλείνει στους "μπλαουγκράνα" ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ολλανδίας σε ματς κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2020 (19 Νοεμβρίου 2019)
Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ολλανδίας σε ματς κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2020 (19 Νοεμβρίου 2019) @ 2019 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της μεταγραφής του 27χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού στους "μπαλουγκράνα", σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μέμφις Ντεπάι και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την ανακοίνωσή της, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τους "μπλαουγκράνα", όντας πλέον ελεύθερος από τη Λιόν, μια και το συμβόλαιό του με τους Γάλλους ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Φέτος ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε 40 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λιόν (πρωτάθλημα και κύπελλο), έχοντας απολογισμό 22 γκολ και 12 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ