VIRAL

Παίκτης της Μάλμε έστειλε τον αδερφό του για να τον εκπροσωπήσει στον γάμο του

Ο Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι με τη φανέλα της Μάλμε
Ο Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι με τη φανέλα της Μάλμε PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο επιθετικός της Μάλμε, Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι, αναγκάστηκε λόγω της μεταγραφής του στη σουηδική ομάδα να απουσιάσει από τον γάμο και να στείλει στη θέση του τον ίδιο του τον αδερφό.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Θα μπορούσε πράγματι, να είναι σενάριο βγαλμένο από ταινία, όμως όχι, είναι πραγματικότητα και πρωταγωνιστής είναι ο επιθετικός της Μάλμε, Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι.

Ο 27χρονος από τη Σιέρα Λεόνε υπέγραψε στη Μάλμε στις 22 Ιουλίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα έγινε στη χώρα του η γαμήλια τελετή. Ο Τουράι ωστόσο, έπρεπε να βρίσκεται στη Σουηδία νωρίτερα από τις 22 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να χάσει την τελετή.

Κάπως έτσι, ο επιθετικός της σουηδικής ομάδας έπρεπε να στείλει κάποιον να τον εκπροσωπήσει στον ίδιο του τον γάμο. Αυτός ήταν ο αδερφός του.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο του, αποκαλύπτοντας πως δεν τραβήχτηκαν την ημέρα της τελετής, αλλά κάποιες ημέρες νωρίτερα.

"Παντρευτήκαμε στις 21 Ιουλίου στη Σιέρα Λεόνε. Αλλά δεν ήμουν εκεί γιατί η Μάλμε μου ζήτησε να πάω εκεί νωρίτερα. Βγάλαμε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων. Φαίνεται λοιπόν ότι ήμουν εκεί αλλά δεν ήμουν. Ο αδερφός μου έπρεπε να με εκπροσωπήσει στον ίδιο μου τον γάμο.

Αλλά θα προσπαθήσω να την φέρω στη Σουηδία και στο Μάλμε τώρα για να είναι κοντά μου. Θα ζήσει εδώ μαζί μου", είπε ο 27χρονος στο Afton Bladet.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ