ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Παίκτες της Eredivisie εμπλέκονται σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Οι παίκτες του Άγιαξ
Οι παίκτες του Άγιαξ AP IMAGES

Ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες της Eredivisie εμπλέκονται σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού, για το οποίο το προηγούμενο διάστημα είχαν καταθέσει οι Ντιρκ Κάουτ κσι Ουέσλι Σνάιντερ.

Σοκ προκάλεσε στο ολλανδικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι κάποιο παίκτες της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, Eredivisie, εμπλέκονται σε σκάνδαλο με παράνομο στοιχηματισμό, στο οποίο είχαν καταθέσει μέχρι και οι Ντιρκ Κάουτ και Ουέσλι Σνάιντερ.

Οι δύο αστέρες είχαν καταθέσει για τον στοιχηματισμό τους σε μια εταιρεία, στην οποία είναι μικρομέτοχοι δύο ποδοσφαιριστές της Σπάρτα Ρότερνταμ, ο Τομ Μπόγκελσνταϊκ και ο Άαρον Μέιερς, οι οποίοι έχουν αγοράσει μετοχές της τάξεως του 1-2%.

Ωστόσο η ολλανδική "ad" σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι κάποιοι παίκτες της Άλκμαρ και ο Ζόρντι Κλάσι έχουν μεταφέρει τεράστια ποσά σε έναν λογαριασμό στη συγκεκριμένη εταιρεία. Μάλιστα ο Κλάσι μετέφερε περίπου 30 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα το στοιχηματικό site είχε κάνει πρόταση και στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, Ρικάρντο Κίσνα, να αγοράσει μετοχές αξίας 50 χιλιάδων ευρώ. Για την ώρα όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ