ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Έχει λανθασμένη ενημέρωση ο κ. Γιαννακόπουλος"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Έχει λανθασμένη ενημέρωση ο κ. Γιαννακόπουλος"
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι καταβάλλει 500.000 ευρώ ετησίως στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη χρήση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε αιχμές για την σύμβαση που έχει ο Ερασιτέχνης με την ΠΑΕ για τη χρήση του «Απόστολος Νικολαΐδης», που κατά τον ίδιο αποφέρει μόνο 50.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της απέδωσε εσφαλμένη ενημέρωση στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, τονίζοντας ότι πληρώνει περισσότερα από 500.000 ευρώ για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο ''Απόστολος Νικολαΐδης'' τον ενημέρωσαν λανθασμένα. Στην ομιλία του στις εκλογές του Ερασιτέχνη υποστήριξε ότι το ποσό που καταβάλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 50.000 ευρω ετησίως.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μισθώσει το χώρο από το 2013 και καταβάλει ετησίως στον Ερασιτέχνη περισσότερα από 500.000 ευρω για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ