FOOTBALL LEAGUE

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Κακουργηματική διαιτησία"

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Κακουργηματική διαιτησία"
Κισσαμικός, ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κακουργηματική χαρακτήρισε τη διαιτησία του Κουλούδη (Λέσβου) η ΠΑΕ Κισσαμικός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Οι Κρητικοί ζητούν την παραπομπή-διαγραφή του, ενώ προανήγγειλαν την έναρξη νομικών διαδικασιών.

Ο Κισσαμικός ηττήθηκε 1-0 στο AEL FC Arena από την ΑΕΛ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλαν Μπόγιοβιτς, το οποίο κέρδισε ο Ματθαίος Μαρουκάκης από το Νίκο Τζημογιάννη. Μια απόφαση που δεν ήταν σωστή από τον διαιτητή Κουλούδη (Λέσβου), ο οποίος θα μπορούσε νωρίτερα, στο 72', να δώσει παράβαση υπέρ της ΑΕΛ, σε ανατροπή του Βαρέλα από τον Κουρτεσιώτη.

Η ομάδα του Καστελλίου εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας κακουργηματική τη διαιτησία του ρέφερι από τη Λέσβο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα κινήσει " νομικές διαδικασίες κατά αυτών και κάθε υπευθύνου για το έργο που διαδραματίστηκε στη Λάρισα σε βάρος της ομάδας μας". Αυτό και ενώ λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΛ με δική της ανακοίνωση επιτέθηκε σε βάρος των ΜΜΕ που έγραψαν ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Μαρουκάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός έχει ως εξής:

" Καταγγελία-ανακοίνωση

Οργή και αγανάκτηση…

Σήμερα η ομάδα μας δεν έχασε, αλλά κέρδισε. Αυτοί που έχασαν σε αυτό το παιχνίδι ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική διαιτησία. Ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΛ δεν έχουν ανάγκη από διαιτητικές αποφάσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Δεν είναι μόνο η φάση του πέναλτι που ανακάλυψε ο κ. Κουλουδής, αλλά η εν γένει παρουσία του στο παιχνίδι και η συμπεριφορά του, ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου έδειξε τις προθέσεις του.

Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, που έκαναν περήφανους όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα στον Κισσαμικό σε όλη αυτή την προσπάθεια. Κανείς Κουλουδής και κανείς βοηθός διαιτητή δεν έχει το δικαίωμα να στερεί τα όνειρα, τα πιστεύω και τις αξίες μίας ολόκληρης περιοχής και γενικότερα ενός νομού, ούτε να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων που επενδύουν στο ποδόσφαιρο.

Καταγγέλλουμε στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τη σημερινή κακουργηματική διαιτησία του κ. Κουλουδή και των βοηθών του, Κελάζογλου-Θεοδώρου, που έβαλαν κι αυτοί το… χεράκι τους όποτε χρειάστηκε και ζητάμε ΑΜΕΣΑ την παραπομπή-διαγραφή του κ. Κουλουδή από τους πίνακες διαιτητών 2ης κατηγορίας και την παραίτηση κάθε υπευθύνου. Από αύριο το πρωί θα ακολουθήσουν όλες οι νομικές διαδικασίες κατά αυτών και κάθε υπευθύνου για το έργο που διαδραματίστηκε στη Λάρισα σε βάρος της ομάδας μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κισσαμικός αδικείται στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος! Άμα "απαγορεύεται" μία ομάδα να διεκδικεί αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο να μας το πείτε να μην προσπαθούμε άδικα.

Για την ΠΑΕ Κισσαμικός

Ο Πρόεδρος

Ροκάκης Αντώνης".

Photo credits: Action images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ