ΑΡΗΣ

ΠΑΕ Άρης: "Καταθέτουμε μήνυση κατά του παρατηρητή Διαμαντόπουλου για απιστία"

Οι Λάζλο Μπόλονι και Μπεναλουάν στο Άρης - Παναθηναϊκός
Οι Λάζλο Μπόλονι και Μπεναλουάν στο Άρης - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του παρατηρητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, γνωστοποιώντας πως θα καταθέσει μήνυση για απιστία, καθώς θεωρεί πως στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα.

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε την περασμένη Κυριακή (17/01) ότι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Λάζλο Μπόλονι δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο παρατηρητής του αγώνα, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έγραψε στην έκθεσή του όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης να κληθεί σε απολογία.

Ωστόσο, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της, κατηγορεί τον κ. Διαμαντόπουλο ότι δεν κατάγραψε τα γεγονότα όπως συνέβησαν και γι' αυτό το λόγο προχωρά στην κατάθεση μήνυσης για απιστία.

Η ανακοίνωση:

Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει... επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… "δεν άκουσα…" που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ