ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε στο Κύπελλο με Μάριν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο απέκλεισε τους Αντρέ Μαρτίνς, Μάρκο Μάριν και Αλί Σισοκό για διαφορετικούς λόγους από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. (2/3, 19.30).

Τελικά έξω ο Μάριν. Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε τα τελευταία 24ωρα ότι ο Γερμανός θα έμπαινε στην αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (2/3), γιατί είχαν αρχίσει να ξεμένουν από... βενζίνη οι Φορτούνης, Σεμπά και Ελιουνούσι, ο Μπέντο αποφάσισε να πάει με τους παίκτες που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι στιγμής και να αφήσει εκτός αποστολής τον 27χρονο άσο!

Ήταν μία απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά, μιας και υπήρχε μία αίσθηση στην προπόνηση της Τρίτης (28/2) ότι σαν να σκοπεύει να τον ενεργοποιήσει ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Εκτός έμεινε και ο Αλί Σισοκό, ο οποίος μετά το 0-3 με την Οσμάνλισπορ δεν έδειχνε και στα καλύτερά του από πλευράς αντοχών. Έχοντας κατά νου ο Μπέντο ότι θα πρέπει να τον έχει στο 100% στο ματς με την Μπεσίκτας, τον άφησε έξω για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο συνέβη και για τον Μάρτινς, του οποίου οι υποχωρήσεις στον ορθό μηριαίο έχουν υποχωρήσει, αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του ο προπονητής.

Στο πούλμαν για το Περιστέρι δεν θα μπουν ούτε οι Καμπιάσο (λόγους τακτικής), Βιάνα (τραυματίας), Καπίνο (τραυματίας) και Τσόρι (ίωση).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακό για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ