ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Ουρές για τη φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας στην Αγγλία

Nigeria's Alex Iwobi during the international friendly soccer match between Serbia and Nigeria at The Hive Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Nigeria's Alex Iwobi during the international friendly soccer match between Serbia and Nigeria at The Hive Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας ενόψει του Μουντιάλ του 2018 βγήκε την Παρασκευή στην κυκλοφορία και αρκετοί Νιγηριανοί σχημάτισαν ουρές έξω από πολυκαταστήματα στο Λονδίνο.

Το Σάββατο το βράδυ στο Λονδίνο η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Νιγηρίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο συλλόγων για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μάλιστα στο παιχνίδι αυτό η Εθνική Νιγηρίας θα προβεί στα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλας που θα φορέσουν οι διεθνείς στα γήπεδα της Ρωσίας και για την οποία έχουν ήδη γίνει 3 εκατ. αιτήματα παραγγελιών σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Νιγηρία.

Την Παρασκευή σε αρκετά μαγαζιά στο Λονδίνο βγήκε προς πώληση η φανέλα αυτή με αρκετούς Νιγηριανούς να σπεύδουν και να κάνουν ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα για να κάνουν δική τους μια φανέλα.

Άλλωστε αρκετοί εξ αυτών θα βρεθούν το Σάββατο το βράδυ στο Γουέμπλεϊ και θέλουν αν πάνε φορώντας τη νέα φανέλα της πατρίδας τους.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ