SERIE A

Ουντινέζε - Λάτσιο 1-1: Οι απουσίες κράτησαν τους "λατσιάλι" μακριά απ' την τετράδα

Ο Μάρβιν Ζέχελαρ της Ουντινέζε μονομαχεί με τον Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο για το Coppa Italia 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021
Ο Μάρβιν Ζέχελαρ της Ουντινέζε μονομαχεί με τον Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο για το Coppa Italia 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021 © 2021 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες και περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε στο "Φρίουλι" για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απουσίες των Τσίρο Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο και Φραντσέσκο Ατσέρμπι, με συνέπεια το 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε να είναι το καλύτερο που μπορούσε να πάρει από το "Φρίουλι" για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Ο αγώνας δεν ήταν αρκετά καλός, όμως υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να φτάσουν στη νίκη. Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' και στο τέλος του 1ου μέρους ο Φελίπε Άντερσον ισοφάρισε σε 1-1, και ενώ ο Ζαν Μακενγκό νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν κατάφερε να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας και στις καθυστερήσεις παραλίγο να το πληρώσει, με τον Ναουέλ Μολίνα να έχει δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ίντερ - Σασουόλο 0-2

Γιουβέντους - Τορίνο 1-1

Σαμπντόρια - Έμπολι 2-0

Ρόμα - Βερόνα 2-2

Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2

Φιορεντίνα - Αταλάντα 1-0

Βενέτσια - Τζένοα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ