SERIE A

Ουντινέζε - Αταλάντα 1-1: Έχασαν ευκαιρία για την 3η θέση οι μπεργκαμάσκι

Διεκδίκηση της μπάλας από τους παίκτες της Ουντινέζε και της Αταλάντα σε αγώνα των δύο ομάδων στην Dacia Arena
Διεκδίκηση της μπάλας από τους παίκτες της Ουντινέζε και της Αταλάντα σε αγώνα των δύο ομάδων στην Dacia Arena Ⓒ 2021 ANDREA BRESSANUTTI/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα απέτυχε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Ουντινέζε που θα την εκτόξευε στην 3η θέση του πίνακα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 με τα γκολ των Περέιρα (1') και Μουριέλ (44') σε εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής (VIDEOS).

Η Αταλάντα απέτυχε να φύγει με το τρίποντο από την "Dacia Arena" το απόγευμα της Τετάρτης (20/1) και να φτάσει στις έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στους φριουλάνι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Η Ουντινέζε άρχισε με ονειρεμένο τρόπο το ματς καθώς με τη συμπλήρωση 23 δευτερολέπτων από το πρώτο σφύριγμα βρήκε δίχτυα, με τον Ρομπέρτο Περέιρα να μπαίνει στην περιοχή απο τα δεξιά με ωραία ατομική ενέργεια και να νικάει κατά κράτος τους Ρομέρο και Γκολίνι για το 1-0.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Ουντινέζε στο φετινό πρωτάθλημα στο πρώτο 15λεπτο κάποιου αγώνα της (ήταν μέχρι πρότινος η μοναδική απο τις 20 ομάδες που δεν είχε σκοράρει σε αυτό το διάστημα), με τους φριουλάνι να κλείνονται όμως στη συνέχεια, να δέχονται πίεση από την Αταλάντα, και τελικά να πληρώνουν την αμυντική στάση τους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Δράστης ο Λουίς Μουριέλ, που προσπάθησε στο 44' να μπει κατά μέτωπο, ευνοήθηκε απο τις κόντρες και είδε τη μπάλα να στρώνεται στο δεξί πόδι του, για να νικήσει με σουτ τον Μούσο και να φέρει το ματς στα ίσα (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν σπάνιες και το 1-1 έμεινε δικαίως μέχρι το φινάλε (έκτο σερί ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ουντινέζε που σκόραραν και οι δύο), με την Αταλάντα να χάνει έτσι την ευκαιρία να κάνει άλμα στην 3η θέση και την Ουντινέζε να μένει για 8ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη αλλά να παίρνει πολύτιμο βαθμό στη μάχη της για παραμονή.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Μπεκάο, Μπονιφάτσι, Σαμίρ, Λάρσεν (89' Λάρσεν), Ντε Πολ, Αρσλάν (89' Ντε Μαϊό), Μαντραγκόρα (57' Γουάλας (72' Ντεουλοφέου)), Ζέγκελααρ, Περέιρα, Λαζάνια

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Χάτεμπουρ (59' Γκόζενς), Ντε Ρόον, Πεσίνα, Μαελε, Μίραντσουκ (59' Ίλιτσιτς), Μαλινόβσκι (81' Φρόιλερ), Μουριέλ (58' Σαπάτα)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-1 (HL):


Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo Credits: Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ