ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουμτιτί: Έφυγε από τη Βαρκελώνη, ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Ρόμα σύμφωνα με την Sport

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί © 2016 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", ο Σαμουέλ Ουμτιτί αναχώρησε από τη Βαρκελώνη και υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα για την απόκτησή του.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", το πρωί της Τετάρτης (10/08) αναχώρησε από τη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, η ισπανική εκπομπή "El Chiriguito" βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ρώτησε τον Γάλλο στόπερ αν θα συνεχίσει στους "μπλαουγκράνα" τη φετινή σεζόν, αλλά δίχως να λάβει απάντηση.

Το δημοσίευμα της "Sport" υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα, δίχως να προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Ουμτιτί έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2026. Οι Καταλανοί τον έκαναν δικό τους από τη Λιόν για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα των μπλαουγκράνα έχει 133 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και μία ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Με τους τρικολόρ έχει 31 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ