EURO 2020

Euro 2020, Ουγγαρία - Πορτογαλία: Ο Ρονάλντο έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας στο ματς κόντρα στην Ουγγαρία για την πρεμιέρα του Euro 2020
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας στο ματς κόντρα στην Ουγγαρία για την πρεμιέρα του Euro 2020 @ 2021 TIBOR ILLYES/ AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά την Πορτογαλία στο σκορ απέναντι στην Ουγγαρία λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με κοντινή προβολή.

Μία απίστευτη ευκαιρία είχε η Πορτογαλία για να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα απέναντι στην Ουγγαρία, στη πρεμιέρα του Euro 2020, όμως την σπατάλησε.

Η "ευθύνη" μάλιστα για την απώλεια του γκολ βαραίνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού βρέθηκε σε απίστευτα πλεονεκτική θέση μετά από γέμισμα από αριστερά στη μικρή περιοχή, αλλά με το απλωμένο πόδι του έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά νωρίτερα από την ευκαιρία του CR7, ήταν ο Ντιόγκο Ζότα που έφτασε κοντά στο γκολ για την Πορτογαλία όμως ο γκολκίπερ της Ουγγαρίας, Γκουλάτσι, δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει, αποκρούοντας με τα πόδια το σουτ του εντός περιοχής.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ